четвъртък, 8 април 2010 г.

Страната на Алиса на нова територия

От тази седмица "Страната на Алиса" има нов адрес. С малко работа и (не)малко помощ от приятели благополучно се осъществи планът блога да се базира на друга платформа и поддомейн. Хората, които са ми оказали доверие да ме включат в своите блогролове, могат да променят адреса, когато желаят. Моят собствен блогрол ще е прехвърлен до няколко дни. Моля, ако някой не се види там, да се обади! Ето го мястото: http://alisaland.eu/

25 коментара:

  1. Поздравление.
    Успех на новото място

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. ще посетиме новия адрес, поздрави до всичкии до скоро

    ОтговорИзтриване
  4. много успех на новото място, ще го посетиме задължително, надяаме се да имам много интересни неща и актуални публикации, много поздрави и до скоро, пожелавам ви приятен ден на всички

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  6. Добре развиваш дейност на новото място. Отскачам тук само да проверя дали следиш нещата :)

    ОтговорИзтриване
  7. Радвам се, че от тази седмица "Страната на Алиса" има вече нов адрес.С помощта от приятели винаги е по лесно и е хубаво, че има на кого да разчиташ, за да се осъществи този твой план, блога да се базира на друга платформа и поддомейн. Това не е лесна работа предполагам, но има ли желание, винаги ще се намери и начин да се осъществи планът. Сигурна съм , че " Страната на Алиса на нова територия" ще покрие, дори и препокрие очакванията на всички нас, които го очаквахме с нетърпение. Със сигурност ще посетим новият адрес и ще бъда често срещано лице там. Желая много успехи.

    ОтговорИзтриване
  8. Хубаво място си си спретнала на новия адрес. Много ми хареса :) Историята с Бонбона също - така от сърце не съм се смяла отдавна! То не е за смях. Циганите сигурно са най-изобретателното племе на света... както и да е, много ми хареса новото ти място, ще си го добавя в листа ми :)

    ОтговорИзтриване
  9. Хареса ми новото място много е свежо, както винаги. Имам си любими публикации. Честно казано повечето са ми любими :) Препрочитам ги, когато имам нужда от усмивка, винаги успяват да изтрият лошото ми настроение. Мога да препоръчам Бонбон и Спасете дървото. Има и нещо тъжно в тези постове, но като живота ни - тъжен и смешен едновременно :)

    ОтговорИзтриване
  10. Искам да спомена и някои от по-сериозните теми в новото местенце. Особено ме трогнаха Убиват ни, защото си го търсим и Обречени на парацетамол. Двете теми нямат нищо общо, освен че са сериозни и всеки от нас, който все още не се е сблъсквал с такива проблеми ще се сблъска рано или късно. Радвам се, че отделяш време да пишеш за това и то с чисто човешка гледна точка!

    ОтговорИзтриване
  11. Не знам дали е тук мястото, защото в новото местенце не знам точно къде да поставя въпроса. А именно след прекрасната история за бонбона кога ще има нова? Вярна е, че отпуските започнаха. Вярно е, че жегата размеква. Но все пак има жадни за свежо четиво хора, които смятат да се размекват на почивка доста по-късно. Ще се радвам изключително, ако постнеш нещо ново и освежаващо :)

    ОтговорИзтриване
  12. Силно се надявам този нов план за блога, който си си направила да се базира на друга платформа и поддомейн да ти потръгнат така както ти самата искаш. Желая много успехи. Дано на новото място останеш доволна и удовлетворена. Да можеш и там да споделяш с нас това, което ти е на сърце. Със сигурност ще те посещаваме и там и съм сигурна. че хората, които са ти оказали доверие да те включат в своите блоголове, ще добавят новият ти адрес.С нетърпение чакам новите истории, тази за бонбона беше много приятна.

    ОтговорИзтриване
  13. Мили хора, благодаря ви за подкрепата и високата оценка. Иска ми се да имах повече време за писане, защото то ме забавлява и развлича, а - радвам се да видя - и вас също. Заповядайте в Страната на Алиса винаги, когато ви е приятно!

    ОтговорИзтриване
  14. Колко е хубаво като имаш приятели, които да ти помогнат в нужда.Благодарение на тях сигурно по-бързо си успяла така благополучно да осъществиш планът блога да се базира на друга платформа и поддомейн.Искам да ти честитя и да ти пожелая много успехи и в новият блог. Така трябав да бъде, трябва да има някакво развитие, а не да се стои на едно място.Сигурна съм, че всички, които те подкрепяме тук ще дойдат и на новият терен.Много успехи и късмет.

    ОтговорИзтриване
  15. Желаем ти много успехи на новото място и благодаря за информацията и там ще те посещаваме.

    ОтговорИзтриване
  16. Влезнах тук с идеята, че ще намеря нещо интересно, и определено го намерих хаха не знеех, че вече си е нова платформа.Поздравления.Желая ти и аз всичко най-хубаво и много успехи.Не спирай да се развиваш и реализираш.Винаги ни предлагаше любопитна информация, с която да си позагубим няколко приятни минути.Бъди сигурна, че всички ще те посетим и на другото място, където вярваме, че ще бъде още по забавно и богато на информация.Успех.

    ОтговорИзтриване
  17. Пожелавам ти много професионални успехи и да не спираш да ни радваш и споделяш с нас независимо от къде.

    ОтговорИзтриване
  18. Радвам, се че си намерила място където да можеш още повече да се реализираш.Това не е лесна работа предполагам, но има ли желание, винаги ще се намери и начин да се осъществи планът. Сигурна съм , че " Страната на Алиса на нова територия" ще покрие, дори и препокрие очакванията на всички нас, които го очаквахме с нетърпение. Със сигурност ще посетим новият адрес и ще бъда често срещано лице там. Желая много успехи.И продължавай да мечтаеш и да сбъдваш своите желания и да ни радваш с писанията си.

    ОтговорИзтриване
  19. Поздравления много успех и от мен.Желая ти да се реализираш както искаш и блога, който си си направила да се базира на друга платформа и поддомейн да ти потръгнат така както ти самата искаш, да пишеш отново така хубаво и често.Сигурна съм, че на новото място ще останеш доволна и удовлетворена. Със сигурност ще те посещаваме и там хората, които са ти оказали доверие да те включат.Човек когато пише това, което мисли и от сърце винаги му се получава.

    ОтговорИзтриване
  20. Пожелавам ти и аз много успехи на новото място от където отново ще ни радваш.

    ОтговорИзтриване
  21. Макар и с нов адрес като гледам тук не спират да пишат, включително и аз явно на всички ние е доста мъчно за теб.Блога ти беше невероятен със страхотни статии.Имаш свой собствен стил за писане и представяне на гледната си точка пред хората които влизат в блога ти.Надявам се че на новото място също ще бъде така.Благодарим че сподели с нас къде можем да те намерим вече.Дано там успееш да се реализираш още повече. Нормално е като се седи на едно място след време то да отеснява, това говори добре за теб.

    ОтговорИзтриване
  22. Определено хората,които и тук са те подкрепяли и не спирали да пишат ще дойдат и на новият адрес,който сподели с нас, за което много ти благодарим.Тук беше много приятно и уютно , винаги намирах по нещо интересно с което да се позанимавам когато нямам много важна работа.Сайтовете,които предлагат информация от която имаш нужда са наистина малко.Според мен блоговете тепърва се развиват и ще продължават да се развиват.Блоговете са място за споделяне и там можеш наистина да попаднеш на хора които се интересуват от същите неща като теб.Желая ти много успехи където и да си.

    ОтговорИзтриване
  23. Много ми е интересно какъв е другият план на блога или по точно какви са платформата и поддомейн!? Хубаво е че се занимавате с тези неща, в последно време доста са модерни блоговете, в които всеки може да се изкаже от какво го интересува или какво го възмущава и да види дали има и други съмишленици на неговот мнение. Този блог винаги ми е харесвал интересни теми имаше и се пише свободно, е всеки пак има правила де, нормално е да не говориш глупости. Но хора всякакви има,благодаря за новият адрес където можеме да те намерим. Дано и там да имаш голям успех.

    ОтговорИзтриване
  24. Много ти благодарим за тази информация,която ни даде....." Моят собствен блогрол ще е прехвърлен до няколко дни. Моля, ако някой не се види там, да се обади! Ето го мястото: http://alisaland.eu/" .Да можеш и там да споделяш с нас това, което ти е на сърце. Със сигурност ще те посещаваме и там и съм сигурна. че хората, които са ти оказали доверие да те включат в своите блоголове, ще добавят новият ти адрес.С нетърпение чакам новите истории, тази за бонбона беше много приятна.Желаем ти много успехи за на пред където и да си отишла имаш талант така е.

    ОтговорИзтриване
  25. Здрастуйте, всі, я Адрік Вадим, який проживає в місті Курган, я хочу поділитися з вами всіма про те, як містер Бенджамін допоможе мені отримати кредит у розмірі 15 000 000,00 рублів, щоб почати свою доставку харчових напоїв після того, як я працюю Кілька готелів тут, в Кургані, просто щоб заробити на життя, але нещасливі, у мене все ще виникали труднощі з оплатою оренди, але я дякую Богу, що зараз я працюю самостійно, 5 працівників працюють на моїй опіці. Якщо ви шукаєте фінансову свободу, я радимо вам зв’язатися з паном Бенджаміном з цим електронним листом нижче та номером додатка. lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ОтговорИзтриване